Dupa o disparitie de cinci zile, un barbat din Soroca a fost gasit intr-o fantana

Cadavrul unui barbat din Soroca a fost gasit de vecini intr-o fantana cu o adancime de aproximativ 45 de metri. Barbatul disparuse deja de cinci zile, insa familia sa nu a sesizat politia, informeaza Agentia DECA-press.
„Cadavrul a fost gasit in timp ce un barbat incerca sa scoata apa de la fantana. Intrucat fantana era foarte adanca, politistii din Soroca au apelat la ajutorul salvatorilor de la Directia Situatii Exceptionale din Balti. Scos cu funii la suprafata, cadavrul a fost identificat. Acesta era un barbat care locuia in apropierea fantanii”, a declarat, pentru DECA-press, comisarul raionului Soroca Oleg Cojocaru.
Victima, in varsta de 40 de ani, era casatorit si avea doi copii. Potrivit rudelor, el se confrunta cu probleme temporare de sanatate mintala, perioade in care disparea pentru cateva zile. Acesta a si fost motivul pentru care cei apropiati nu au anuntat politia despre disparitia capului familiei.
Potrivit comisarului Oleg Cojocaru, medicii legisti nu au gasit urme de moarte violenta pe trupul barbatului. Acestia au constatat ca decesul a survenit in urma inecului.
Oamenii legii presupun ca este vorba de o sinucidere in acest caz. Nimeni din apropiati nu cunoaste motivul pentru care acesta si-a pus capat zilelor.
Statisticile arata ca, anual, isi pun capat zilelor 17 dintre o suta de mii de cetateni din Republica Moldova.

Comentarii

replice