Injunghiata cu 25 de lovituri de cutit si incendiata in propria-i casa

O femeie din orasul Orhei a fost omorata cu sange rece de un oaspete de-al sau – un barbat cu care a facut cunostinta in ziua fatala. Dupa ce a fost invitat in casa la „un pahar”, suspectul a injunghiat gazda, dupa care, pentru a ascunde urmele infractiunii, a dat foc imobilului, comunica DECA-press.
MAI a anuntat azi despre aceasta crima, care s-a produs la inceputul saptamanii curente.
Pompierii din orasul Orhei au fost alertati sa stinga un incendiu in seara zilei de luni. Deplasandu-se la fata locului, pompierii care au localizat pojarul au anuntat politia despre depistarea unui cadavru in una dintre odaile casei incendiate.
Politia a stabilit ca femeia, de 69 de ani, fusese ucisa. Corpul victimei avea semne de moarte violenta, sub forma de plagi de cutit in regiunea gatului si a abdomenului. In total, medicul legist a inregistrat circa 25 de plagi penetrante.
La scurt timp, a fost retinut suspectul. Este vorba de un barbat de 31 de ani, celibatar, fara loc de munca, anterior judecat. Acesta si-a recunoscut vina, comunicand oamenilor legii ca, dupa ce a omorat femeia, a sustras din locuinta televizorul si o bijuterie, dupa care a dat foc imobilului.
Barbatul risca inchisoare pe un termen cuprins intre 16 si 25 de ani.

Comentarii

replice