Pensiunea agroturistica „Casa Mierii” din Calarasi si-a conturat o noua imagine pe piata turistica din Moldova – Datorita unui suport din partea PNUD-Moldova

Pensiune agroturistica „Casa Mierii”, din Raciula (Calarasi), a reusit sa depaseasca situatia de criza in care s-a aflat, si sa-si capete un renume pe firmamentul turistic al raionului. Aceasta in pofida rezistentei din partea Ministerului Culturii si Turismului de la Chisinau, a declarat pentru DECA-Press, proprietarul pensiunii, Mihai Stegarescu.
Potrivit sursei citate, datorita unui proiect finantat de PNUD-Moldova in valoare de 39 mii lei, pensiunea va fi reutilata si vor fi prestate mai multe servicii. Astfel, turistii vor avea posibilitatea nu doar sa viziteze pensiunea, ci vor putea beneficia de servicii de cazare, degustare si chiar cumparare a produselor apicole, a mentionat Stegarescu.
„Avem si un stup din sticla transparent, care permite in orice perioada a anului sa fie observata pe viu viata si munca albinelor. Turistii se arata cel mai mult interesati de acest fenomen”, a mai precizat proprietarul pensiunii.
Pensiune agroturistica „Casa Mierii” face parte din traseul turistic Palanca-Harjauca-Harbovat-Raciula-Frumoasa, fapt care-i ofera posibilitatea de a fi vizitata de multi turisti straini.

Comentarii

replice