Numarul persoanelor care opteaza pentru produsele MDF este in crestere – Fibrele lemnoase de densitate medie sunt utilizate in special pentru prelucrarea mobilierului

Mobilierul din MDF(fibre lemnoase de densitate medie), dar si usile de interior din acelasi material au reusit sa se impuna prin calitate si pret. Numarul persoanelor care opteaza pentru produse MDF este in crestere, afirma managerul unei companii specializate in producerea mobilei.
MDF este utilizat in mod special la fabricarea portilor si a mobilierului care se preteaza la prelucrare, ceea ce permite inlocuirea lemnului masiv. Potrivit Elenei Ianovici, managerul companiei „Art mobila”, interesul pentru MDF se datoreaza practicitatii, raportate la costuri relativ joase. Produsele MDF sunt rezistente la apa si ofera posibilitati largi pentru alegerea formelor si culorilor.
Cu referire la costuri, MDF este mai ieftin decat lemnul. De exemplu, un metru patrat pentru usile MDF oscileaza intre 100-140 USD, in timp ce pentru cele din lemn 120-180 USD.
„Art mobila” si-a inceput activitatea in Moldova de 2 ani si este specializata pe producerea mobilei la comanda.

Comentarii

replice