Numarul pasagerilor transportati de „Air Moldova” a crescut in noiembrie cu 19%

In luna noiembrie a.c, Compania „Air Moldova” a transportat la cursele sale regulate 32 mii pasageri, in crestere cu 19% comparativ cu perioada similara a anului precedent, comunica Agentia DECA-press.
Cea mai mare crestere a fluxului de pasageri pe parcursul lunii noiembrie la cursele „Air Moldova” a fost inregistrata pe destinatiile Chisinau-Bucuresti (+46%), Chisinau-Roma (+31%), Chisinau-Moscova (+23%), Chisinau-Istanbul (+18%), Chisinau-Londra (+17%) si Chisinau-Milan (+9%).
Tot in luna noiembrie, „Air Moldova” a transportat aproximativ 600 de pasageri din Moscova, Sankt-Petersburg, Kiev si Otopeni spre Europa si invers, aeroportul din Chisinau fiind de tranzit.
Volumul transportului de marfuri si de posta in luna noiembrie a constituit 82 tone, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
„Air Moldova” opereaza in prezent cu 17 destinatii directe. Compania „Air Moldova” este cel mai mare transportator aerian moldovenesc caruia ii revine mai mult de 50% din toate transportarile aeriene de pe piata autohtona.

Comentarii

replice