Au plantat frumosul în parcul Valea Trandafirilor

O alee de trandafiri și două alei de tei au fost plantate în cadrul unui eveniment organizat săptămâna aceasta de Parcul Meu, proiect inițiat de Ongan Tekstil. Sub genericul “Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor”, aproximativ 50 de persoane, printre care și copii, au muncit pentru ca parcul să devină mai atrăgător și mai înmiresmat.

Locul unde au fost sădiți puieții a fost coordonat cu instituția Spații Verzi, angajați ai căreia au și ajutat și au ghidat voluntarii participanți la eveniment. Echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a pregătit pentru participanți și băuturi fierbinți, plăcințele gustoase pentru ca frigul să nu devină un impediment.

Evenimentul “Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor” este o altă acțiune lansată de proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, ce vine să completeze lansarea Aleii Colorate. Printre inițiativele anunțate în cadrul proiectului se numără modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcția unui perete de susținere împotriva alunecărilor de teren, renovarea Podului Îndrăgostiților.

Inițiatorul proiectului este compania turcă Ongan Tekstil JSC, care activează în Republica Moldova din anul 2011. Compania dezvoltă o multitudine de proiecte investiționale în mai multe domenii de activitate, asigurând noi locuri de muncă pentru concetățenii noștri.

 

Comentarii

replice