Dorin Recean nu mai vrea să fie ministru

Ministrul în exercițiu de Interne, Dorin Recean, a anunțat pe Facebook că nu se va mai regăsi în componența unui nou guvern. ” Este momentul oportun să anunț sfârșitul mandatului meu și plecarea din sectorul public în sectorul privat. Țin să mulțumesc pentru oportunitate, încredere și suport colegilor din echipa liberal-democrată – nucleul coaliției pro-europene – alături de care voi rămâne și voi munci în continuare”, a scris Dorin Recean pe rețeaua de socializare.

În aceiași postare ministrul de Interne a mai notat că, deși reforma MAI a generat nemulțumiri și critici, la final de mandat se bucură să vadă “încrederea cetățenilor în poliție la maximul istoric”.

De asemeni, Recean a șinut să menționeze că votul proeuropean din 30 noiembrie 2014 a însemnat pentru el și o alegere pentru o poliție europeană, o poliție care dă sentimental siguranței, o poliție prietenoasă, profesionistă și eficientă.

”A fost un vot care a confirmat încă o dată că cetățenii Republicii Moldova văd în Uniunea Europeană un model demn de urmat, un partener de la care avem ce învăța”, a mai scris oficialul.

deca.md

Comentarii

replice

Reply