Olivia Furtună nu exclude că va reveni în TV: „niciodată să nu spui niciodată”

Fosta prezentatoare a „Primelor știri” de la Prime TV, Olivia Furtună, admite că ar putea reveni în televiziune, chiar și în altă ipostază decât prezentatoare de știri.

„Niciodată să nu spui niciodată”, a spus Olivia Furtună într-un interviu pentru portalul curentul.md, menționând că după ce a plecat de la Prime TV a avut câteva oferte.

Fost prezentatoare spune că experiența sa în TV ar fi un avantaj în cazul unei eventuale reveniri în TV, nu neapărat în postura de prezentatoare.

Nu știu dacă voi reveni… Mă întreabă mulți acest lucru și le răspund că, deocamdată, sunt împăcată cu decizia. Am primit imediat o propunere de colaborare la un post TV, apoi și în alte mici proiecte media. (…) Am realizat câteva documentare, am fost imaginea mai multor transmisiuni, live Eurovision, am moderat tele-maratoane, am avut și o colaborare cu DW TV și probabil, această experiență multilaterală ar fi un avantaj pentru o posibilă revenire în TV și nu neapărat ca și prezentator”, a menționat Oliva Furtună.

Fosta prezentatoare a părăsit anul trecut pupitrul știrilor de la Prime TV după zece ani de televiziune, iar decizia sa a fost luată de dragul fiul ei mic Mark. Graficul de la TV îi permitea să-și vadă mai bine familia doar weekend.

Nu a fost o decizie legată de vreo conjunctură ce ține de politica editorială ori alte circumstanțe, așa cum unii au încercat să comenteze, ci o decizie strict ce ținea de chemarea mea și de prioritățile mele în viață”, a comentat Olivia Furtună.

Fosta prezentatoare spune că a mai avut tentative de a pleca din TV – în 2012 și în 2017.

Acum, Olivia Furtună își dedică timpul fiului și picturii – o pasiune din copilărie. Ea povestește că pictează de la 14 ani și a fost îndrumată de pictori consacrați.

Ador să pictez florile și norii. Poate, pentru că, sunt atât de trecătoare în realitate…”, spune Olivia Furtună.

Fosta prezentatoare TV spune că petrece foarte mult timp în atelierul său de acasă, iar inspirația vine din frumos.

Mă inspiră obiectele vechi, oamenii, în general, și emoțiile pozitive. Eu ador muzica anilor ’30, filmele vechi și tot ce ține de perioada interbelică și am observat că predomină cromatica acelei perioade, ușor sumbre, pastelate și cu mici pete de culoare. Mă inspiră enorm de mult natura, arhitectura veche, cerul”, mărturisește Olivia Furtună.

Comentarii

replice