A murit actorul Victor Drumi de la Teatrul „Mihai Eminescu”

Despre moartea subită a actorului de teatru și cinema, Victor Drumi au anunțat, astăzi, Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău și Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți.

Artistul avea 70 de ani.

Actoria era pentru Victor Drumi viaţa însăşi: vor rămâne vii în memoria colectivă personajele cărora le-a dat viață, cu har, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” de la Chișinău și „Vasile Alecsandri” de la Bălți”, se arată înbtr-un mesaj de condoleanțe publicat pe pagina teatrului din Chișinău.

Toți cei care l-am cunoscut, împreună cu iubitorii de frumos, resimțim golul imens pe care l-a lăsat în urmă maestrul”, notează și teatrul din Bălți.

Victor Drumi s-a născut la 24 ianuarie 1950 în Bălți. A fost actor la Naționalul „Vasile Alecsandri” din Bălți între 1972 și 2000, iar în ultimii 20 de ani a fost actor la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Chișinău. A jucat în peste o sută de spectacole, iar printre rolurile memorabile sunt cel al lui Dumitrache din „O noapte furtunoasă”, Bambalon din „Muntele” și Ianke din spectacolul „Take, Ianke și Cadâr”.

Comentarii

replice