Cum comentează Filip și Candu plecarea din PD a Ruxandei Glavan

Liderul PD, Pavel Filip regretă plecarea din PD a Ruxandei Glavan, în timp ce  liderul grupului parlamentar, Andrian Candu se bucură pe o tonalitate familiară că fosta ministră a decis să adere la echipa sa.

„Regret plecarea dnei Glavan! Dar plecarea acesteia nu mai surprinde pe nimeni. Era firesc ca cei care au pus-o pe listele de partid să o retragă la un moment dat. Pleacă cei care s-au obișnuit să vadă partidul ca pe un sac cu bani și accederea la guvernare – ca pe o sursă de venit și rezolvare a intereselor personale”, a comentat Filip pe Facebook.

Liderul grupului parlamentar „Pro-Moldova”, Andrian Candu, crede că Ruxanda Glavan a plecat din cauza dezamăgirilor în tot ceea ce se întâmplă  în guvernare și PDM.

„Guvernarea poate acuza în continuare PRO MOLDOVA de toate eșecurile lor, dar ar fi cazul să se întrebe de ce le întoarce lumea spatele?! Funcții publice pentru toți nu veți putea inventa, minciunile se răsuflă, dar sărăcia, trădarea cui le dați moștenire?”, a scris Candu pe Facebook.

„Mă bucur să ne revedem într-o echipă, dragă Ruxanda Glavan!”, a adăugat Candu.

Ruxanda Glavan a anunțat azi că părăsește PDM menționând că trăiește un sentiment profund de străinătate față de tot ce înseamnă PD. Deputata a decis să adere la „Pro-Moldova”.

Comentarii

replice