Democratul Vladimir Andronachi îi declară război lui Pavel Filip

Fracțiunea parlamentară a PDM a mai rămas fără un membru. Deputatul Vladimir Andronachi a anunțat că părăseşte fracţiunea democrată, dar rămâne, în continuare, membru al PDM. Andronachi a precizat că va reveni în fracțiunea PDM numai în cazul în care Pavel Filip va pleca din formațiune sau va renunța la șefia partidului.

Vladimir Andronachi a acuzat că în interiorul fracțiunii nu există un proces democratic şi deschis, declarându-se nemulțumit de activitatea conducerii formațiunii PDM. El a afirmat că va reveni în fracţiune atunci când liderul PDM, Pavel Filip, va părăsi partidul sau va pleca de la conducerea acestuia.

Conducerea actuală a PD reprezintă cea mai mare problemă a partidului. Un grup minoritar, în frunte cu Pavel Filip, a capturat orice proces decizional în interiorul partidului și acționează exclusiv în interese proprii și subiective. Din cauza lui Pavel Filip, PD, care avea cel mai mare număr de primari și era a doua cea mai mare fracțiune parlamentară, a ajuns să nu conteze nici în țară și nici în parlament”, a scris Andronachi într-o declarație.

Pavel Filip nu a reacționat, deocamdată, la acuzațiile deputatului Andronachi .

Iar într-un demers depus în Parlament, pe numele Zinaidei Greceanâi, Vladimir Andronachi precizează că va continua să activeze ca deputat neafiliat în cadrul majorității parlamentare.

RISE Moldova a scris anterior că Vladimir Andronachi face parte din cercul oamenilor de încredere ai oligarhului Vladimir Plahotniuc, de care e și legată intrarea lui în politică. În trecut a fost manager la diferite companii controlate de Plahotniuc.

Comentarii

replice