Eveniment inedit la Bălți

20 de ONG-uri s-au reunit astăzi în Piața Vasile Alecsandri din Bălţi, ca să se facă văzute şi cunoscute printre localnici, să-și prezinte activităţile în vederea recrutării de noi voluntari şi să explice importanţa activităților de voluntariat şi rolul acestora în societate. Evenimentul a fost organizat sub forma unui orăşel neguvernamental de către FHI 360 cu suportul financiar al USAID.

Sute de cetățeni au trecut pe la corturile ONG-urilor prezente pentru a găsi răspunsuri la întrebări privind activitatea acestora. De asemenea, vizitatorii au avut ocazia să se înscrie în echipa voluntarilor ONG-urilor prezente. Vizitatorii Târgului ”Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă” au participat la diverse activităţi interactive, ateliere, demonstraţii, oferite de reprezentanții sectorului asociativ din capitala nordului.

Dar iată de a declarat cu privire la acest eveniment Roxana Teodorcic, manager de comunicare la FHI 360:

Roxana Teodorcic despre targul ONG la Balti

Olesea Galușca, reprezentanta agenției Parc Communications, care a oferit suportul media pentru acest eveniment, a comunicat presei că târguri similare cu genericul „Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă” au mai fost organizate la sudul Moldovei, în orașul Cahul, dar și de 2 ori în municipiul Chişinău.

Târgul ONG este desfăşurat în cadrul Săptămâni Naţionale a Voluntariatului „Hai in gaşca voluntarilor!”, fiind una dintre activităţile tematice organizate de către Coaliţia pentru Promovarea Legii şi Activităţilor de Voluntariat, si este finanţat de USAID, prin intermediul Programului Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP), implementat de către FHI 360.

Comentarii

replice

One Response

  1. Votez USL

Reply