Jurnaliștii moldoveni invitați la Gomel

Camera de Comerț și Industrie a Moldovei invită agențiile de turism, reprezentanții mass-media naționale să participe la o vizită de informare în regiunea Gomel, Belarus, care va avea loc în perioada 28 – 30 ianuarie 2015, scrie comunicate.md.

Potrivit comunicatului, scopul vizitei este promovarea potențialului turistic al regiunii Gomel (Mozir, Turov, Liaskovici, Jlobin).

Programul de lucru include vizitarea obiectivelor turistice, stațiunilor balneare, complexelor agroturistice, unităților de cazare, alimentație publică etc. (programul detaliat este publicat pe www.chamber.md).

Cheltuielile ce țin de organizarea propriu-zisă a turului în regiunea Gomel (cazare, alimentare, transport la obiectivele turistice) vor fi suportate de către partenerii din Belarus. Participantul va achita doar costul transportului din Republica Moldova până în or. Gomel și cheltuielile neprevăzute (dacă vor fi).

Persoanele interesate pot depune o cerere în scris (în limba rusă) la CCI, până la data de 18 ianuarie 2015, pe e-mailul presa@chamber.md, indicând numele, prenumele, funcția participantului, datele de contact, organizația pe care o reprezintă și motivarea de a participa la eveniment.

Comentarii

replice