Maia Sandu și-a publicat Manifestul electoral

Președinta PAS Maia Sandu, candida formațiunii la funcția de președinte al R. Moldova, și-a publicat manifestul preelectoral pe siteul său de campanie.

În manifest sunt promovate valorile europene și politicienii cinstiți, idea că cetățenii trebuie să fie prioritari în stat, iar politicienii cu zece fețe și care fură trebuie să plece.

E vremea ca orice om din Moldova să poată trăi demn din salariul câștigat în mod cinstit și să fie sigur că are cu ce își hrăni copiii mâine. (…) E vremea să alegem politicieni cinstiți care vor și știu cum să facă toate aceste lucruri”, se arată în manifestul Maiei Sandu.

Președinta PAS consideră că politicienii compromiși trebuie să plece.

Politicienii care văd Moldova ca pe un sac fără fund, din care ei să fure, trebuie să plece. (…)Politicienii fricoși, cu 10 fețe, care una spun și alta fac, care trădează propria țară și ascultă de ordinele cuiva, trebuie să plece”, se menționează în documentul preelectoral al Maiei Sandu.

Oamenii buni sunt mult mai mulți decât hoții de la guvernare. Iar lor, hoților, le este mare frică de puterea oamenilor buni adunați împreună”, este una din concluzia manifestului.

Consiliul Politic Național al PAS a decis acum o lună că Maia Sandu va fi candidatul formațiunii politice la alegerile prezidențiale, care vor avea loc la 1 noiembrie.

Comentarii

replice