Noi plecări din PD! Filip regretă, Candu – fericit

Deputații democrați Vasile Bâtca și Ghenadie Verdeș și-au anunțat plecarea din PD și alăturarea la grupul parlamentar Pro-Moldova.

Liderul democrat, Pavel Filip regretă plecarea celor doi deputați și susține că aceștia „nu au rezistat în fața metodelor josnice de convingere practicate de gruparea Șor-Candu”.

Partidul Democrat este supus unui atac furibund din afară. Cei care au încercat să pună mâna pe partid și nu au reușit – acum încearcă să-l distrugă. Dar nu vor reuși. Le urăm succes în echipa hoților de miliarde!”, a scris Filip pe Facebook.

La rândul său, liderul grupului „Pro-Moldova, Andrian Candu s-a declarat fericit să-i salute pe cei doi noi membri ai echipei sale

Colegii Vasile Bâtca și Ghenadie Verdeș au făcut alegerea corectă alături de mai mulți primari și consilieri locali din Nisporeni care știu că oamenii i-au votat pentru fapte și au avut încredere că nu vor vinde țara și încrederea lor”, a menționat Candu.

La 8 mai patru deputați democrați au anunțat că părăsesc PD. Doi dintre aceștia au aderat la „Pro Moldova”, iar alți doi la Partidul ȘOR.

Fracţiunea PD din Parlament a ajuns să numere 15 deputaţi, în timp ce intrase în Parlament cu 30 de mandate.

Comentarii

replice