PDM se dezmembrează! Cahulul rămâne fără democrați

Excluderea deputaților democrați Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc din partid provoacă dezmembrarea PDM.  Membrii Organizației Teritoriale Cahul a PD au anunțat că părăsesc formațiunea, declarându-se „dezamăgiți de acțiunile conducerii partidului”.

Constatăm cu profundă dezamăgire că gestul colegului nostru (Andronachi –n.r.) a fost distorsionat fără cea mai mică dorință de a înțelege motivele. Ba mai mult, în locul chemării la un dialog, a fost inopinat trasă sentința: Nu poți pleca de acolo de unde nu ești. Și asta au spus-o acei membri, care se simt foarte aproape de partid de la distanța și înălțimea fotoliilor”, se menționează în declarația membrilor OT Cahul a PD.

Amintim că, la 14 august, deputatul Vladimir Andronachi a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară democrată, dar nu și PDM. Andronachi preciza că poate reveni în fracțiune numai după ce Pavel Filip va pleca din partid sau de la șefia formațiunii. În replică, în aceeași zi, PDM a anunțat că i-a exclus din partid pe Vladimir Andronachi și Eugeniu Nichiforciuc, ambii deputați.

Comentarii

replice