Reacția compozitorului Doga la informațiile că ar putea fi candidatul dreptei la prezidențiale: o idee absurdă

O idee absurdă, sunt președintele muzicii mele – așa a reacționat compozitorul Eugen Doga, în vârstă de 83 de ani, la știrile, potrivit cărora ar fi cel mai potrivit candidat unic al dreptei politice în contextul alegerilor prezidențiale din această toamnă.

În presă din ultimele zile vehiculează idea absurdă, legată de numele meu în calitate de președinte al R. Moldova. Vă amintesc citatul din spusele mele în public mulți ani înainte: Nu mă interesează problema asta. Mă interesează ceia ce o am deja pe vecie. Și am mai spus, că eu sunt Președintele muzicii mele. Acest post este de la Dumnezeu pe care îl mulțumesc și îl rog să-mi dea sănătate și mulți ani de viață”, se menționează în reacția lui Eugen Doga publicată pe pagina sa de Facebook.

Fostul consilier al președintelui Vladimir Voronin, liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu a declarat într-o intervenție video pe canalul său de Youtune că Eugen Doga ar fi cel mai potrivit candidat unic al dreptei politice și care îl poate învinge pe Igor Dodon, liderul informal al PSRM. Mocanu afirma că reprezentanții societății civilă trebuie să facă presiuni pe politicieni pentru a-i determina să-și retragă candidaturile în favoare lui Doga, ca un candidat unic al dreptei.

Comentarii

replice