Un nou partid se creează în Moldova – PACE

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, a anunțat pentru azi un briefing al Grupului de inițiativă pentru constituirea Partidului Politic „PACE” – Partidul Acasă Construim Europa. Evenimentul de presă însă a fost amânat din caza ploii puternice.

În cadrul briefingului, urmau să fie prezentate informații despre ședința de constituire a grupului și despre noul partid.

Într-un comunicat al Grupului de inițiativă pentru constituirea PACE se menționează că viitoarea formațiune îşi propune să devină un veritabil partid cu viziuni pro-europene, de centru-dreapta, de doctrină liberal-socială.

Liderul grupului de inițiativă pentru crearea PACE a fost ales Gheorghe Cavcaliuc.

Societatea s-a săturat de politicieni iresponsabili, incompetenți și de lupte politice interminabile, care nu se dau pentru apărarea obiectivelor și drepturilor oamenilor care i-au delegat în Parlament, dar pentru sfere de influență, bani, fotolii și afaceri de milioane”, a declarat Cavcaliuc.

Grupul de inițiativă a discutat deja chestiuni cu privire la organizațiile teritoriale a PACE, precum și despre aprobarea proiectului, statutului și programului politic al partidului.

Comentarii

replice